Dr. Zekerija Bajrami pas shërimit: Ju falenderoj dhe të ju shpreh mirnjohjet e mia të përzemërta për duatë e kujdesin tuaj

Hoxha i mirënjohur shqiptar Zekirija Bajrami, i cili para disa kohësh iu përkeqësua gjendja shëndetësore, pas shërimit, në profilin e tij në Facebook shkruan:

Advertisement

Kur unë sëmurem Ai më shëron.

Vëllezër dhe motra të nderuara, miq e dashamirë, në pa mundesi që të ju falenderoj dhe të ju shpreh mirnjohjet e mia të përzemërta për duatë dhe kujdesin tuaj, unë e lus Allahun e Lartëmadhëruar që të gjithë juve dhe familjet tuaja të ju mbrojë nga çdo e pa dashur në jetën e ksaj bote. Kurse në Ahiret të ju shpërblej me xhennetin Firdeus, në fqinjësi të Pejgamberit alejhi selam!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=262666305227095&id=100044511816310

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *