Daka: Asnjëherë institucioni i KQZ’së nuk ka qenë më i politizuar

Përplasjet mes anëtarëve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve nuk kanë munguar as në mbledhjen e sotme.

Derisa po diskutoheshin disa rekomandime të QNR-së, në këtë mbledhje janë përplasur përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje dhe përfaqësuesi i minoriteteve Rifat Krasniç.

Krasniç i ka thënë përfaqësuesit të VV-së, Ali Rama se nuk ka shkuar në mbledhje për të dëgjuar ligjëratat e tij dhe se e ka kryer fakultetin e nuk ka nevojë për to.

“E kam kry fakultetin, spo du me ni prej juve ligjerata”, ka thënë Krasniç./Express/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *