“S’keni nevoj me na shit men”, “dil përjashta”, anëtarët e VV’së përplasen me përfaqësuesin e minoriteteve në KQZ

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke mbajtur aktualisht një mbledhje ku po diskutohen disa rekomandime të QNR’së. në këtë mbledhje janë përplasur ashpër përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje përfaqësuesin e minoriteteve, Rifat Krasniç. 

Krasniç i ka reaguar ashpër Alim Ramës së Vetëvendosjes, duke i thënë se nuk kanë shkuar në mbledhje për të dëgjuar fushatë dhe ligjerata. 

“ Na skemi ardhë këtu me i dëgju ligjeratat e Vetëvendosjes. E kam kry fakultetin, spo du me ni prej juve ligjerata”, ka thënë Krasniç. 

Për këtë deklaratë ka reaguar Sami Kurteshi i cili i ka thënë kolegut të tij në KQZ se mund të dalë jashtë nëse nuk dëshiron të dëgjojë./Express/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *