Kosovari zhvishet në Albi Mall për të fituar një televizor

Xhurim Dema në emisionin Humbësi-Fiton në Klan Kosova ka arritur ta bindë Enisin nga Prizreni që të zhvishet në qendrën tregtare “Albi Mall”. Kjo u bë me qëllimin për të fituar një televizor “Samsung”44 inch.

Advertisement

I riu ishte vetëm në të brendshme dhe eci nëpër qendrën tregtare vetëm për të fituar në fund televizorin.

Në fund të rrugëtimit që pati, Enisi mori dhuratën ashtu siç i ishte premtuar. Kjo lojë ngjalli reagime të shumta nga njerëzit që ishin të pranishëm aty, teksa i riu ecte në të brendshme.

Veprimi i tij u dukej komik të gjithëve që e panë atë derisa bënte lojën.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *