Padi penale për 2 policë nga Kumanova, morrën ryshfet

Departamenti për Kontroll të Brendshëm, Hetime Kriminale dhe Standarde Profesionale në Ministrinë për Punë të Brendshme ngriti padi penale ndaj 2 zyrtarëve policorë, D.D. 24 vjeçar dhe E.S. 29 vjeç nga Stacioni Policor për Siguri në Komunikacionin Rrugor në SPB- Kumanovë për shkak të dyshimit se ata kanë kryer krimin e “pranimit të ryshfetit”.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *