Rrahje brenda familjes në një fshat të Tetovës

Foto ilustrim

Më 7-shkurt në ora 15:00, 19-vjeçarja H.R. nga Siniçani i Tetovës në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 14:30 para shtëpisë së tyre, pas një grindje të shkurtër verbale, ka qenë e sulmuar fizikisht nga të afërmit e saj G.S. (21) dhe 30-vjeçarja N.S.

Advertisement

Çështja është sqaruar dhe dokumentuar plotësisht dhe ndaj dy personave të përfshirë do të përgaditet parashtresë adekuate.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *