Tragjike në Shkup: Pacienti hidhet nga kati i parë i kovid-qendrës dhe vdes

Mëngjesin e sotëm, Maqedonina e Veriut u zgjua me një lajm tragjik.

Advertisement

Shumë mediume kanë informuar për rastin në fjalë, por ende jemi duke pritur konfirmim zyrtar nga Ministria e Shëndetësisë.

Një pacient i lindur më 1950 i shtruar në kovid-qendrën e Spitalit “8 Shtatori” në Shkup është hedhur nga dritarja e katit të parë.

Informatën e kanë konfirmuar për kolegët e Fokus nga MPB por edhe nga burime të spitalit.

Pacienti është hedhur nga kati i parë i kovid-qendrës dhe nuk u ka mbijetuar plagëve të shkaktuara nga rënia.

Jozyrtarisht, pacienti ka qenë i shtruar për disa ditë dhe ka pasur probleme psigjike.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *