Sulmoi vajzën e tij 18-vjeçare, arrestohet 45-vjeçari nga Tetova

Dje (9 shkurt) në ora 17.00, efektivët e policisë të SPB Tetovë e kanë privuar nga liria 45-vjeçarin A.T. Banorë i Tetovës, duke vepruar sipas denoncimit se në shtëpinë e tyre familjare e kishte sulmuar fizikisht vajzën e tij 18 vjeçare. Pas kësaj A.T. është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës.

Advertisement

Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar dhe do të pasojë parashtresë adekuate.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *