Muzikë live në Gostivar, mbyllet lokali që shkeli masat anti Kovid

Gjatë ditës së djeshme 9 shkurt policia në Gostivar në bashkëveprim me Inspektorët shtetëror të tregut kanë kryer kontroll në një objekt në Qendrën Tregtare në rrugën “Ilindenska” në Gostivar.

Advertisement

Gjatë kontrollit në objekt janë hasur 10 mysafirë dhe pronari i lokalit, ndërkohë që ka pasur edhe muzikë live.

Lokali u mbyll nga ana e inspektorëve, ndërsa pronari nga Dobridolli, është privuar nga liria dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të ngritët padi adekuate./Tetova1/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *