Qeveria cakton ish ministrin e punëve të brendshme për ambasador në Uashington (FOTO)

Ish ministri i punëve të brendshme dhe të jashtme, Lubomir Fërçkovski, është caktuar nga qeveria e Maqedonisë së Veriut për ambassador në Uashington. Tani pritet përgjigje nga SHBA-të, shkruan Nezavisen.

Advertisement

Ish ministri i punëve të brendshme dhe të jashtme, Lubomir Fërçkovski, është caktuar nga qeveria e Maqedonisë së Veriut për ambassador në Uashington. Tani pritet përgjigje nga SHBA-të, shkruan Nezavisen.null

Maqedonia nuk ka ambassador në Uashington më shumë se tre vite, pasi i sakdoi mandate ambasadorit të fundit, Vasko Naumovski./Tetova1/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *