Për ta ruajtur parkingun, vendosë xhinset e ngrira si “rampë” – burri nga Chicago inspiron të tjerët me idenë kreative

Kreativiteti nuk ka të ndalur edhe në këto ditë të ftohta që e kanë përfshirë SHBA-në e në veçanti Chicagon.

Advertisement

Një burrë kishte gjetur një metodë të pazakontë për të ruajtur parkingun – duke vendosur kështu xhinse të ngrira që shërbenin si “rampë”, transmeton Telegrafi.

Pasi që temperaturat e ulëta kanë përfshirë SHBA-të dhe pjesën e madhe të Evropës, ky burrë nuk hezitoi që t’i merr xhinset dhe t’i vë në parking të cilat për pak minuta janë ngrirë.

E ky veprim i tij ka shërbyer si inspirim për të tjerët, që shprehën kreativitetin e tyre në mënyra të ngjashme. /Telegrafi/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *