Syla: O ku jeni gërrnaça. A u nisët? Paret me veti mi bind pleqt e shpisë qysh me votu

Gazetari Valon Syla, i cili vazhdimisht po provokon dhe ofendon diasporën shqiptare, së fundmi e ka komentuar edhe ardhjen e diasporës në Kosovë për zgjedhjet e 14 shkurtit, e që dihet që shumica dërrmuese votojnë për Lëvizjen Vetëvendosje. Si duket ky fakt nuk po i pëlqen Valonit dhe ka reaguar në mënyrën e tij:

Postimi i plotë:

O ku jeni gërrnaça. Haubat gati? Paret me veti mi bind pleqt e shpisë qysh me votu. A u nisët?
Ngutnu se kanë ra sondazhet nën 38%. Ngutnu, se shkum poshtë na këtu… aaaa, uuu….☝️😂
O çelnani sytë. Se spo dim na send këtu.

Marum tu vjedh… nime! Përpak me harru…
Juve qysh po ju shkon hajnia atje? Apo ka naj lëndim me nxjerrë socialin fallc?

Apo krejtë të ndershëm jeni bo se i keni mush gazetat lajme të mira… o po ju don Shefi gjerman…? 😂😂
#albanologji #gërrnaçi #shpëtimi #hajnia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *