Nëse e shihni këtë person, lajmërojeni menjëherë policinë, është i rrezikshëm

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve lidhur me personin e kërkuar

Advertisement

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore në Pejë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është Sami (Avdi) Berisha i lindur me 01.05.1968 në fshatin Irzniq- Deçan.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *