Voton gruaja dhe djali i ish-presidentit Hashim Thaçi

Bashkëshortja e ish-presidentit Hashim Thaçi, Lumnie Thaçi bashkë me djalin e tij Endrit Thaçi, kanë votuar pak më parë.

Ata kanë votuar në një nga qendrat e votimit në Prishtinë.

Endrit Thaçi është parë i veshur me një bluzë me mbishkrimin “Liria ka emër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *