Voton Fatmir Limaj: Shpresoj që këto zgjedhje do të prodhojnë stabilitet

Edhe kreu i Nismës, Fatmir Limaj ka votuar para pak minutash.

Advertisement

Me këtë rast, ai ka thënë që shpreson që këto zgjedhje të prodhojnë stabilitet, siguri dhe qeverisje stabile.

“Shpresoj që këto zgjedhje do të prodhojnë stabilitet, siguri dhe qeverisje stabile”, ka thënë ai.

Të gjitha këto, sipas Limaj, vijnë nëse vazhdojmë të ndihemi krenar për të kaluarën.

“Duke mos e mohuar të kaluarën mund të ecim në të ardhmen”, ka shtuar ai.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *