Baton Haxhiu jep detaje nga ExitPolli, tregon se ka ndryshime për vendin e dytë

Baton Haxhiu ka shpejguar Exit Polli i cili pritet të prezantohet pas mbylljes së votimeve.

Advertisement

Ai tha se pas orës 15 :30 deri në 18 :30 kanë ndryshuar pozita e parive për vendin e dytë dhe të tretë.

Haxhiu tha se ky ndryshim erdhi pas votave në bastionet e këtyre partive duke mos përmendur se cilat parti.

“Ndryshim shumë të vogël në ditën e sotme sidomos në periudhë 15:30 deri 18:30 për vendin e dytë dhe të tretë”, tha ai në kanal 10, raporton Insajderi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *