Edhe EXIT POLLI i RTV Dukagjinit betonon fitoren e subjektit të parë

Rtv Dukagjini për momentin është duke publikuar rezultatin nga sondazhi më i madh i bërë këto zgjedhje. Aty shihet ajo që u paralajmërua nga sondazhet gjatë fushatës zgjedhore, por edhe nga sondazhet e EXIT POLL-eve të tjerë që u realizuan gjatë ditës së sotme.

Advertisement

Edhe pse me ndryshime të vogla, edhe te ky sondazh ngjashëm si ai i publikuar nga Baton Haxhiu, prin bindshëm Lëvizja Vetëvendosje, duke u ndjekur nga PDK pastaj LDK dhe në fund AAK. Nisma si duket nuk do ta kalojë pragun.

Ky është rezultati:

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *