Vetëvendosje nis festën e fitores edhe në Pejë

Lëvizja Vetëvendosje pas Prishtinës e ka nisur edhe festën edhe në Pejë.

Advertisement

Klan Kosova ju sjell pamje nga festa e Vetëvendosjes.

Tani ka përfunduar edhe procesi zgjedhor për zgjedhjet e jastëzakonshme parlamentare të 14 shkurtit.

Nga Lëvizja Vetëvendosje në Pejë kanë deklaruar se kanë shënuar fitore në këtë komunë mbi 51 përqind.

“Zgjedhjet në komunën e Pejës kanë përfunduar pa asnjë incident. Në fillim kemi pasur pengesa për shkak të rrugëve, sepse qeverisja lokale dhe ajo qendrore ka shfaqur pengesa. Nga të dhënat që i kemi ne në Pejë jemi mbi 51 përqind. Êshtë hera e parë dhe vendimtare”.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *