Një tetovare përmes një aplikacioni ka transferuar mbi 500 mijë denarë nga llogaria e transakcionit të një të njohuri

Tridhjetë e nëntë vjeçarja E.S. nga Tetova mori padi penale për shkak të dyshimit për vjedhje. Në disa raste, ajo ka transferuar para në llogarinë e saj nga një i njohur.

Sipas policisë së Tetovës, gjatë tetorit dhe nëntorit, personi i raportuar në disa raste nga telefoni celular i J.N-së së dëmtuar, me ndihmën e një aplikacioni celular, ka transferuar 518,000 denarë në llogarinë e saj të transaksionit, duke fituar kështu pasuri të paligjshme të pronës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *