Nënshkruhet kontrata 2.5 milionëshe mes Komunës së Suharekës dhe “Jetimat e Ballkanit”

Komuna e Suharekës ka nënshkruar një kontratë 2.5 milion euroshe me shoqatën “Jetimat e Ballkanit” për ndërtimin e një therrtoreje, transmeton Gazeta Populli.

Advertisement

Kështu ka bërë të ditur kryetari i komunës, Bali Muharremaj, por edhe humanisti Halil Kastrati në profilin e tij në Facebook.

“Sot u nënshkrua kontrata mes Komunës së Suharekës dhe Shoqatës “Jetimat e Ballkanit” ku do të krijohen 50 vende të reja pune”, ka shkruar Muharremaj në Facebook.

“Fillon projekti i rradhës!

Shoqata “Jetimat e Ballkanit”, do të ndërtoj një therrtore e cila do të mbetet në shërbim të kësaj shoqate dhe në shërbim të qytetarëve.

Sot u nënshkrua kontrata mes “Jetimat e Ballkanit” dhe Komunës së Suharekës ku do të krijohen edhe 50 vende të reja pune.

Projekti i dytë i madh nga ju donator permes Shoqatës sonë.

Falenderojm komunën e Suharekës dhe kryetarin z. Bali Muharremaj per bashkëpunimin ne dobi te qytetareve

Bamirës Zoti kurrë mos ju humbtë!” ka shkruar Halil Kastrati në profilin e tij në Facebook.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *