Gjenden mbetje moгtoгe në Gjakovë, dyshohet se i përkasin një ushtari të UÇK-së

Policia njofton se trupit i ishin gjetur veshja ushtarake dhe emblema e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.Në vend të ngjarjes kanë dalë njësitet hetimore të Policisë së Gjakovës, rajonalet dhe pritet të dalë edhe Njësia qendrore e Hetimit të Kгimeve të 1uftës.

Advertisement

“Gjakovë ka pranuar informatë se në varrezat e qytetit të Gjakovës që janë më lokacion në lagjen e Brekocit, në vendin ku janë të varrosur dëshmorët e 1uftës së fundit në Kosovë, janë gjetur mbetje moгtore të një personi të pa identifikuar, që ishte me veshje ushtarake dhe emblemë të UÇK-së. Patrulla policore ka dalë në vend të ngjarje, ka kontaktuar me dëshmitarin e rastit, e që është dhe punëtor i varrezave të qytetit, dhe njofton se derisa po hapte një gropë vaггi ka hasur në mbetjet moгtore në fjalë. Dyshohet se mbetjet mortore i përkasin një ushtari të UÇK-së deri tani të pa identifikuar, gjithashtu nuk dihet dhe nga kush është varrosur aty”, thuhet në njoftimin policor.

Koha Ditore

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *