Visar Vishka: Ndoshta duhet të digjet e gjithë ministria që të ndalet helmimi i fëmijëve me shkrimet raciste në librat e gjeografisë

Aktori gostivaras Visar Vishka në “Facebook” përmes një statusi habitet se si partitë politike shqiptare dhe intelektualët shqiptarë u drejtohen vetëm shqiptarëve.

“Pres nga dikush të flasë dhe të lexoj dhe të ngritet kjo çështje në mënyrë që të na kuptojnë bashkëqytetarët tanë maqedonas”, shkruan Vishka.

Ai thotë se më e frikshme është fakti që nxënësit maqedonas mësojnë për shqiptarët në mënyrë të atillë dhe se çfarë rëndësie ka prejardhje në gjeografi.

“A është kjo bashkëjetesa? Kjo është nëse shihni dikën nëse djeg libra. Ndoshta duhet të digjet e gjithë ministria në mënyrë që të ndalet helmimi i fëmijëve”, shkruan Vishka.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158023403670814&id=582510813

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *