Janë dënuar 607 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Në 24 orët e kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë regjistruar 607 shkelje në lidhje me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse.

Advertisement

Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për t’u përballje me kovid-19.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *