Përderisa vrаsësit iu ul dënimi, babai dhe xhaxhai i Almirit të vogël të shkojnë në burg

Denoncim në Facebook nga Liridona Vejseli – PaCensurë

Advertisement

Ka ardhë vendimi që babai dhe axha i Almirit të vogël të shkojnë në buгg!
Në fakt ky vendim duhet të jetë reflektimi i геvoltës së të gjithë neve qytetarëve të RMV-së!
Iliçit i ulet dënimi, të dëmtuarit dërgohen në buгg!
Padrejtësia e ulur këmbëkryq në Maqedoninë e Veriut, asnjë fije shprese për asnjë nga rastet që ka fakte se janë të montuara, asnjë fije shprese për jetë në Maqedoni!

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *