Muhamer Pajaziti: Z. Pendarovski mblidhe mendjen

Muhamer Pajaziti:

Advertisement

“Presidenti i MaqedonisĂ« sĂ« Veriut, Stevo Pendarovski nuk pĂ«rfaqĂ«son unitetin e popullit.

Ndonëse ka marr edhe vota shqiptare, ai lufton për një shtet etnocentrik dhe sistem ku më i madhe e shkel më të vogël.

Kjo është tipike e sistemeve sllavo komuniste dhe politikanëve që akoma kanë mbetur si fundërrina dhe mbetje të fundit të këtyre regjimeve.

Pendarovskit nuk i pengon që në letërnjoftime të shqiptarëve shkruan maqedonas, por i pengon pse shkruan shqiptar.

Pendarovski lufton për mosbarazi dhe pa qenë i vetëdijshëm se kjo politikë nuk çon askund.

Pendarovski nuk e kupton qĂ« demokracia nuk funksionon nĂ« kĂ«tĂ« mĂ«nyrĂ« dhe Ă«shtĂ« momenti i fundit qĂ« shqiptarĂ«t ti gĂ«zojnĂ« tĂ« drejtat e tyre, sĂ« pari hisen e buxhetit sa i takon me pĂ«rqindje, pastaj gjuhĂ«s shqipe dhe respektimin e simboleve dhe tĂ« gjitha tĂ« drejtave themelore tĂ« shqiptarĂ«ve.”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *