Arrestohet një kriminel nga Shkupi

Më 16.12.2020, zyrtarët policor nga Stacioni Policor i Gazi Babës arrestuan D.J (26) nga Shkupi, nën dyshimin për grabitje më 10.12.2020 ai duke përdorur forcë fizike nga A.GJ ka marrur një çantë me para dhe sende personale.

Advertisement

D.J është arrestuar dhe është dërguar stacion policor, i cili intervistuar dhe u identifikuar. Në koordinim me Prokurorin Publik, pasi çështja të jetë dokumentuar plotësisht, do të ngrihet padi penale adekuate kundër tij.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *