Kasami: Koalicioni “Mundemi” shpëtoi Maqedoninë nga izolimi

Kreu i Lëvizjes BESA në intervistë për programin “X-Y” që transmetohet në Zhurnal, ka folur për aktualitetin politik në vend. Ai mes tjerash ka thënë se koalicioni i partisë së tij me LSDM-në e Zoran Zaevit në zgjedhjet parlamentare të korrikut të vitit 2020, ka qenë i ndërtuar në bazë të forcës reale të dyja partive në terren.

Advertisement

“Bilall Kasami apo Zoran Zaev, ose koalicioni “Mundemi” e shpëtojë Maqedoninë nga izolimi dhe vazhdojë rrugëtimi euro-atlantik I vendit. Çdo kombinim tjetër do ta kthente vendi prapa dhe do të vëndohej në pikëpyetje rrugëtimi i mëtutjeshëm i Maqedonisë së Veriut, si dhe ekzistenca e shtetit. As Biall Kasami ka shpëtuar Zoran Zaev, dhe më së paku Zoran Zaev ka shpëtuar Biallin Kasamin, për shkak se koalicioni jonë ishte në bazë të forcës reale të dy subjekteve politike”, ka deklaruar mes tjerash në intervistë për “X-Y”, Biall Kasami.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *