Rrokulliset kamioni në Strazhë, trafiku zhvillohet në mënyrë alternative

Maqedoni e Veriut/ Në aksin rrugor Gostivar – krahu Mavrovë, afër Urës së Novosellës, trafiku zhvillohet në mënyrë alternative në një korsi për shkak të një cisterne të përmbysur, kumtoi LAMM.
Në vendin e ngjarjes është vendosur sinjalistikë përkatëse e trafikut dhe policia është e pranishme.

Advertisement

LAMM rekomandon që pjesëmarrësit në komunikacion të vozisin me kujdes, të rregullojnë shpejtësinë me kushtet e rrugës dhe të respektojnë sinjalet e trafikut.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *