Ka shkelur masat anti-kovid, mbyllet lokali në Tetovë

Gjatë ditës së djeshme (17.02.2021) policia e Tetovës ka kryer kontroll në një objekt në rrugën “JNA” në Tetovë në pronësi të F.C. 33 vjeç gjithashtu nga Tetova.
Gjatë kontrollit zyrtarët policorë në objekt kanë hasur 5 persona dhe pronarin e lokalit. Objekti është mbyllur nga Inspektorati shtetëror, derisa pronari F.C është ndaluar në stacionin policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tij do të ngritët padi adekuate në bazë të Nenit 206 nga Kodi Penal i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *