Xhavit Fazliu ofendon rëndë mërgimtarët: “Ju jeni qenefa të diasporës”

Xhavit Fazliu:

Advertisement

“Qenefave te Diaspores (Votuesve te Serbise)…..

Me ti lyp baba ose vllau 250 euro shpirtin ja thani me ankesa e me lot, se sa vshtir fitohet parja ne diaspore….

Kur ju thirri Serbija permes Vetvendosjes me kthy borxhin ndaj tyre dhe kunder çlirimtarve, kembe e duar ishit tuj thy me kry me kohe obligimin vellazeror!
Valon Syla ju ka quajt “gerrnaqa”, kurse une ja shtoj nje pasus “gerrnaqa te qenefit” (veq per tahret)…”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *