Filipçe: Dje janë vaksinuar 202 persona kundër Kovid-19

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe në rrjetin social fejsbuk ka ndarë shifra se mbi 38 mijë persona mbi 70 vjet kanë shprehur interesim për të pranuar vaksinën.

Advertisement

“Dje me imunizimin e 202 punëtorëve shëndetësorë e kemi filluar vaksinimin në këtë vend. Të gjithë vaksinat janë të sigurta dhe të zhvilluara në platforma të sigurta. Me ta çdo ditë jemi më afër fundit të pandemisë e shkaktuar nga Covid-19″, ka shkruar Ministri Filipçe./GazetaPopulli.net

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *