Vitin e ardhshëm do të ndërrohet libri i gjeografisë, tha Zaev

Kryeministri Zoran Zaev duke folur për librin me përmbajtje skandalozë të gjeografisë ka thënë se i njëjti do të ndërrohet me ndryshimet që do të bëhen vitin e ardhshëm. Zaev ka shtuar se do të ndryshohen të gjitha tekstet që përmbajnë fyerje ndaj dikujt.

 “Libri ekziston që nga viti 2002 apo 2006, nuk e di nga kur, për herë të parë problemi është detektuar në vitin 2018, dhe vjen në radhë për ndryshim pikërisht tani dhe besoj se do të ndërrohet dhe jo vetëm kjo, por gjithkund ku ka përmbajtje fyese, fyejnë apo nuk janë adekuate duhet t’i mënjanojmë dhe do ti mënjanojmë”, u shpreh Zaev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *