Asdreni nga Maqedonia po rrit i vetëm tre vajzat e tij sepse nëna e tyre vdiq pasi i lindi (FOTO)

Ky është Asrdeni nga Maqedonia, i cili po rrit vetë vajzën më të moshuar Majlindën dhe binjaket Anën dhe Sarën, sepse nëna e tyre vdiq pasi i lindi!

Advertisement

Të afërmit e këshilluan atë që t’i dhuronte ato në jetimore sepse ai nuk do të jetë në gjendje t’i rris i vetëm. Asrdeni ndaloi së komunikimin me të afërmit e tij dhe rritjen e fëmijëve filloi në mënyrë të pavarur, duke mos kërkuar ndihmë nga askush!

Respekt pa fund për Asdrenin.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *