Aktori Muzafer Etemi zgjidhet kryetar i degës së ASH Tetovë

Kuvendi i Degës së ASH-så sonte ka zgjedhur Muzafer Etemin si kryetar të degës, informon portali “tetova1”.
Në garë ishin Muzafer Etemi me profesion aktor dhe juristi Gadaf Uzairi. Në Kuvendin e Degës prezent ishin edhe kryetari ASH, Ziadin Sela i cili kishte edhe një fjalim rasti.
Në garë ishin Muzafer Etemi me profesion aktor dhe juristi Gadaf Uzairi. Në Kuvendin e Degës prezent ishin edhe kryetari ASH, Ziadin Sela i cili kishte edhe një fjalim rasti.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *