Shkupit i shtohet edhe një hafiz i ri

Amar Murati është lindur me 30.03.2003 në qytetin e Shkupit.

Advertisement

Shkollen fillore e ka kryer në SH.F. “Jashar Bej Shkupi”në lagjen Duqanxhik të Shkupit, kurse shkollimiin e mesëm e ka vazhduar në SHMI Medreseja “Isa beu” Shkup, aktualisht është viti i tretë si dhe është nga nxënësit shembullor dhe i shkëlqyeshëm.

Amar Murati hifzin e filloi më 31.01.2017 në Qendrën Akabe, pranë mualimit Miftar ef. Islami dhe e përfundoi më 14.03.2019, kurse këtë vit pasi kaloi provimin pranë komisionit të hifzit me sukses nga java tjetër do të vijon edhe seancat dëgjimore në prezecën e komisionit të hifzit pranë Myftinisë Shkupit.

Suksese më të sinqerta!

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *