Skandal: Makpetrol nuk i përfill shqiptarët dhe gjuhën shqipe në Tetovë, udhëzimet vetëm në gjuhën maqedone dhe atë angleze

Qytetarë të Tetovës kanë reaguar në lidhje me pompat e benzinës Makpetrol që gjenden në qytetin e Tetovës në lidhje me mosrespektimin e klientëve shqiptar, dhe gjuhës shqipe. Konkretisht të gjitha udhëzimet që janë vendosur në tabelën e pompave janë në gjuhën maqedone dhe atë angleze, transmeton GazetaPopulli.net

Advertisement

Deri tek koleget e Pa Cenzurë ka ardhur reagimi nga një qytetar si vijon :

“Makpetroll në mes të tetovës me 95% shqiptar, me 100% klient shqiptar asnjë udhëzim në gjuhën shqipe”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *