Arrestohen dy persona nga Tetova

Me 20.02.2021 në ora 22.45 në Tetovë nga zyrtarët policor nga SPB Tetovë janë arrestuar O.V.(42) nga fshati Pirok, Tetovë dhe B.L.(40) nga Tetova pasi që tek to është gjetur material pluhur dhe thikë.

Advertisement

Pas dokumentimit të rastit do të ngritet padi adekuate penale.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *