Gjendet e vdekur gruaja e cila u paraqit si e humbur

Trupi i pajetë i 50-vjeçares nga Prilepi është gjetur në orët e hershme në ujërat e liqenit artificial të qytetit.

Advertisement

Në ujërat e liqenit artificial të Prilepit këtë mëngjes është gjetur trupi i pajetë i 50 vjeçares nga Prilepi që kishte humbur kur kishte dalë nga shtëpia e saj me datë 16 dhjetor, rreth orës 23

Sipas Darko Nedanoski, speleolog dhe shef i shĂ«rbimit tĂ« shpĂ«timit “Zlatovrv”, ata ishin pĂ«rgatitur me anije dhe pĂ«r zhytje nĂ« liqen pĂ«r ta kĂ«rkuar atĂ« si njĂ« nga alternativat pĂ«r tĂ« zbuluar se çfarĂ« i ndodhi gruas nga Prilepi.

-Ne ishim të gatshëm për të kërkuar liqenin, por vumë re trupin si një tapë. Ekipet mjeko-ligjore nga policia dhe zyra e prokurorit publik pritet të hetojnë rastin, tha ndër tjerash Nedanoski.

50-vjeçarja Vesna nga Prilep nuk u kthye pasi u largua nga shtëpia. Kishte kërkime të vazhdueshme gjatë gjithë ditës në qytet dhe zonën përreth me rreth 400 vullnetarë. Për sot, u la si mundësi kërkimi në ujërat e liqenit artificial të Prilepit. Nuk dihet se çfarë ka ndodhur me gruan, do të përcaktohet më tej.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *