Jozyrtare: Ndryshime në qeverinë e Zaevit – Dy ministra “do të shkojnë në shtëpi?”

Shkup, 21 shkurt, Zhurnal.mk – Sipas rekomandimeve nga Bashkimi Europian përfshirë këtu edhe reformat në administratën publike, shkurtimin e vendeve të punës, të shpenzimeve të mëdha për këtë qëllim por edhe për një efikasitet më të madh në punën e administratorëve në shërbim të qytetarëve, kryeministri Zaev është i detyruar që të bëj reforma urgjente në këtë drejtim përfshirë këtu shfuqizimin dhe bashkimin e disa dikastereve ku sipas informacioneve të fundit kabineti qeveritarë do të ulet në 13 ministri, shkruan Zhurnal.mk.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *