MPB: Po ndërmarrim masa për gjetjen e Mijallkovit

Ministria për punë të brendshme këtë mëngjes edhe zyrtarisht u deklaruar lidhur me Sasho Mijallkovin dhe thonë se janë duke ndërmarrë masa për gjetjen e tij, por për momentin nuk ka konfirmim zyrtar se është lëshuar edhe flet arrest.
“Gjykata i ka caktuar masën e paraburgimit Sasho Mijallkovit. Po ndërmarrim masa dhe aktivitete për gjetjen e tij”, thonë burime nga MPB .
Mijallkov sipas informacioneve për herë të fundit është parë dje rreth orës 14.00 në kafenen “Distrikt” e cila gjendet në kuadër të hotelit “Meriot”.
Ai ka qenë në shoqërim të ish kryetarit të Aerodromit, Ivica Konveski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *