LSDM: Kemi shumicë të qëndrueshme dhe stabile

Shumica në Kuvend dhe koalicioni në Qeveri janë të qëndrueshme, të përkushtuara në realizimin e qëllimeve dhe programeve të përcaktuara, në interes të qytetarëve, thonë nga LSDM, pas njoftimit se deputetët e PLD-së do të ndahen nga grupi parlamentar i LSDM-së.

Advertisement

“LDP ka të drejtë të vendosë në mënyrë të pavarur për qasjen e partisë së saj ndaj publikut, por që në asnjë mënyrë nuk ndikon në marrëdhëniet e koalicionit dhe aktivitetet përpara nesh.4
Vendosja e vazhdueshme e lajmeve të rreme është vetëm për përdorim të brendshëm në VMRO-në”, thuhet në kumtesën e LSDM-së./GazetaPopulli.net/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *