Deputetët e PLD-së largohen nga grupi parlamentar i LSDM-së

Deputetët e Partisë Liberal Demokrate prej sot do të funksionojnë jashtë grupit parlamentar të drejtuar nga LSDM-ja e Zoran Zaevit.

Advertisement

PLD ka dy deputetë dhe sipas vendimit të fundit të partisë, ata do të funksionojnë si deputetë të pavarur.

Kjo ndodh në kulmin e zhvillimeve politike për krijim të një shumice të re parlamentare.

PLD këtë vendim e kishte marrë që në muajin Gusht të vitit të kaluar, por për arsye objektive nuk është realizuar deri tani.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *