Xhaxhai i Almirit: Unë do të burgosem, por kjo nuk do të mbetet me kaq!

Xhaxhai Sami Demiri, i cili është i dënuar me gjashtë muaj burg,  kërcënoi se nëse institucionet lejojnë që ata të hyjnë në burg, nuk do ua falë dhe tha se kjo nuk do të mbetet me kaq.

Advertisement

“Desha të ju them edhe institucioneve në Shkup, se unë do të shkoj në burg, do të dalë prej atje, por mos të mendojnë se do të mbetet me kaq. Edhe një ditë, vetëm një ditë, të flejë në burg, unë nuk do t’ia falë kurrë Qeverisë. Boll më ishte. Ata e kanë vendosur të na burgosin, por do të vijë dita, do të burgosen në shtëpitë”, ka deklaruar Sami Demiri, raporton SHENJA.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *