Arrestohet një tetovar sepse rrahu gruan e tij

Një banor i Tetovës është arrestuar nga zyrtarët policor sepse ka rrahur gruan e tij, njoftojnë nga Ministria e Brendshme.

Advertisement

“Më 18 dhjetor 2020, oficerët e policisë nga SPB Tetovë arrestuan T.M (37), sepse sulmoi fizikisht gruan e tij 35 vjeçare. “Në deklaratën e Ministrisë e Brendshme thuhet se ai ishte arrestuar dhe mbajtur në stacionin policor dhe pas dokumentimit plotësisht të rastit, do të ngrihet akuzë e përshtatshme kundër tij,” shtojnë nga Ministria e Brendshme.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *