VMRO: Spasovski të jep dorëheqje, Mijallkovi i iku para syve

VMRO-DPMNE kërkon dorëheqjen e ministrit të Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski.

Advertisement

Nga kjo parti thonë se derisa Spasovski ka përditësuar anëtarësinë e LSDM-së, Sasho Mijallkov i ka ikur para syve.
“Edhe pse institucionet e kanë ditur prej të shtunën se ekziston rreziku për arratisje, MPB 24 orë nuk ka ndërmarrë asgjë. Sipas informacioneve që kanë dalë në opinion, institucionet e kanë ditur që të shtunën në orën 16 se ekziston rreziku për arratisjen e Mijallkovit, por nuk kanë ndërmarrë asgjë. Kanë pritur të kalojë gjithë dita dhe Mijallkov të arratiset”, thonë nga partia opozitare.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *