Fatime Fetai: Të akuzuarit e morën dënimin e merituar, të arrestohen menjëherë (Video)

Pas shpalljes së dënimit me burg të përjetshëm të Halil Demirit, Agim dhe Afrim Ismailoviqit, për rastin “Mo nstra”, fjalën e ka marrë prokurorja Fatime Fetai.

Pas shpalljes së dënimit me b urg të përjetshëm të Halil Demirit, Agim dhe Afrim Ismailoviqit, për rastin “Mo nstra”, fjalën e ka marrë prokurorja Fatime Fetai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *