Zaev: Sasho Mijallkov nuk kishte zgjidhje tjetër, drejtësia është siguruar

“Drejtësia është siguruar dhe do të ketë edhe më shumë dhe më shpesh do të ketë përgjigja nga institucionet gjithmonë kur dikush do të luajë me drejtësinë”.

Advertisement

Në 40 orët e kaluara instiucionet e Qeverisë të udhëhequra nga unë në kordinim me organet gjyqësore kemi ndërrmarë aksion. Janë ndërrmarë të gjitha masat e zakonshme dhe të jashtëzakonshme. Me aksionin kam udhëhequr unë dhe mund të them që Sasho Mijallkov nuk kishte zgjidhje tjetër dhe e bëri atë që që kishte opsion të pashmangshëm.

Nuk duhet harruar që fillimisht Mijallkov u arratis.

Unë Zoran Zaev them se nuk ka pasur dhe nuk do të ketë kompromis për drejtësinë.

Nëse dikush ka bërë një gabim, ai do të përgjigjet./SHENJA/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *