Mijallkovi në arrest shtëpiak me bylyzyk digjital

Iu dha epiteti i “arratisuri”, por tani ai përsëri mbetet vetëm një i akuzuar i cili po pret dënimin. Ish-shefi i DSK-së nga sonte ndodhet në burg shtëpiak me kërkesë të Prokurorisë për Ndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit.

Advertisement

Me kërkesë të Mijallkovit, adresa për vuajtjen e burgut shtëpiak u ndryshua. Tani ai po qëndron në një nga shtëpitë në Vodno.

Prokuroria tërhoqi ankesën që i kishte dërguar Gjykatës Penale, duke kërkuar paraburgim për Sasho Mijallkovin dhe jo masë të lehtë si tani me arrest shtëpiak. Prokurorja është e lumtur që tani po e sheh Mijallkovin.

“Sinqerisht, jam e kënaqur që i akuzuari Sasho Mijallkov vendosi vetë të paraqitet. Mijallkov tani është në shtëpi, në njërën dorë ka të vendosur byzylyk digjital. Me këtë sigurohet mbikëqyrje digjitale, monitorim dhe zbatimin e ndalimit të largimit nga vendbanimi.”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *