Përfundon aksioni i Policisë kosovare, arrestohet kreu i AZhB-së dhe disa zyrtarë

Ushtruesi i detyrës së kryeshefit të Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, Agim Nuha dhe disa zyrtarë të kësaj agjencie janë arrestuar nga Njësia Speciale e Kosovës dhe Krimeve Ekonomike.

Advertisement

Aksione të ngjashme Policia ka zhvilluar edhe në disa lokacione tjera, por që nuk janë dhënë detaje tjera nga zyrtarë e Policisë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *