Aksioni i madh i Policisë, këta janë personat e arrestuar deri tani

Policia e Kosovës, përkatësisht Departamenti i Krimeve të Rënda është duke zhvilluar një aksion policor në Ministrinë e Bujqësisë dhe në zyrat e kësaj ministrie në Prishtinë, Lipjan, Istog dhe Gjilan.

Advertisement

Deri tani janë arrestuar 12 persona.

Personat që janë arrestuar deri tash gjatë këtij aksioni janë:

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *